LEDIGA JOBB 

SEKTIONSCHEF

VILL DU ARBETA SOM LEDARE I ETT

BOLAG SOM ÄR MED OCH UTVECKLAR

FRAMTIDENS ULRICEHAMN?

Ulricehamns Energi AB bygger, driver och underhåller stora delar av den samhällsnyttiga infrastrukturen i kommunen. Vi verkar inom elnät, fibernät, fjärrvärme, VA, miljö samt inom entreprenader. Vi är drygt 80 anställda vars främsta uppgift är att göra vardagen så bekväm som möjligt för alla som lever, bor och verkar i Ulricehamns kommun. Vi som arbetar här arbetar med saker som är viktigt på riktigt, som gör skillnad i människors vardag. Team Energi präglas av en mycket familjär anda där ansvarstagande, engagemang och entreprenörskap ses som en självklarhet. När du besöker oss välkomnas du alltid av en härlig teamkänsla med mycket hjärta och omsorg. Vi arbetar tillsammans, för Ulricehamn! Läs mer på www.ueab.se

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Sektionschef har du det övergripande ansvaret för sektionen ”Anläggning” där huvuduppdraget är entreprenader i form av exempelvis nya bostads-och industriområden, trafiksäkerhetsåtgärder i väg- och parkmiljö där kommunen är den stora beställaren. Sektionen utför även nyanläggning och underhåll på VA-ledningsnätet samt mindre arbeten åt övriga avdelningar inom bolaget. Som sektionschef ansvarar du för resursplaneringen och säkerställer att uppdragen utförs inom de ekonomiskt satta ramarna. Du driftar även samarbetsavtalet med kommunen som innefattar skötsel av väghållningen i kommunen.

Du kommer att ha personalansvaret för ca 20 medarbetare; samordnare, förmän och anläggningsarbetare, som innefattar arbetsmiljöansvar, medarbetarsamtal, lönesamtal och introduktion av ny personal. Du rapporterar till Fjärrvärme- och servicechef.

Din Profil
Vi vill att du har erfarenhet av ledarskap och personalansvar, är det inom anläggningssektorn ser vi det som meriterande. Du har ett tekniskt kunnande och god ekonomisk förståelse med erfarenhet av att arbeta mot budgetar. Du är van att arbeta självständigt och känner dig trygg i din ledarroll.

Som person är du kommunikativ och organiserad samt har förmåga att prioritera, strukturera och ta ett ansvar för ditt och andras arbete. Du är driven och utvecklingsinriktad vilket betyder att du ständigt utvecklar ditt och företagets arbete samt att du har lätt för att bygga relationer både internt och externt.

Ulricehamns Energi erbjuder dig ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete där du långsiktigt får växa med ett spännande och innovativt företag! Låter det intressant för dig?

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Ulricehamns Energi med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93 alternativt lotta@humanandexecutive.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Facklig kontakt Ulricehamns Energi: Anders Lindgren, Kommunal. 0321-532 300.Intervjuer kommer att göras löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

KONTAKT

Human & Executive

Bäckeskogsgatan 2
504 68 Borås

​​Tel:+46 705 80 98 93

lotta@humanandexecutive.se

  • Linkedin - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln

Namn *

E-post *

Ämne

Meddelande

© 2018 Human & Executive, by Below the Pines