LEDIGA TJÄNSTER

PROJEKTSÄLJARE

VILL DU VARA MED PÅ EN INNOVATIONSRESA?

 

Matting AB grundades 1970 och är en av Nordens största leverantörer av mattor för butik, kontor, offentlig miljö och industri. Matting AB erbjuder lösningar för att skapa hälsosamma arbetsplatser och tillgängliga miljöer och att inom dessa områden ligga i framkant och kunna tillföra digitala lösningar. Matting Solutions är en del av Matting AB och jobbar med välkomnande och tillgängliga miljöer samt hälsosamma och säkra arbetsplatser. Matting AB har haft en fantastisk resa hittills och med en tydlig vision och strategi ser de att framtiden blir minst lika spännande! Matting AB har sitt huvudkontor i Alingsås.

Läs mer på www.mattingsolutions.se

 

Bolaget är inne i en spännande innovationsresa och söker dig som vill bli deras nya  Projektsäljare!
Motiveras du av att förbättra, utveckla och driva säljprocessen framåt, är handlingskraftig och duktig på att bygga och bevara relationer? Passar det in på dig kan du få vara med och lägga grunden för någonting stort!

Arbetsuppgifter och mål
Rollen som Projektsäljare hos Matting Solutions innefattar såväl marknadsföring som försäljning av innovativa lösningar inom koncepten Tactile Flooring och Entrance.
En central del i rollen är att arbeta med långsiktig och relationsskapande försäljning där du upprätthåller relationer med kunder och partners men även bygger nya i ett professionellt och förtroendeingivande agerande. Kunderna är bl a inom segmentet arkitekter, fastighetsägare och byggföretag där du genom din helhetsförståelse och kommunikativa förmåga skapar fram-gångsrika resultat.
I rollen har du ansvaret i att vara del i framtida mål, arbeta för utveckling och ständiga för-bättringar. Du kommer att ingå i ett säljteam som säljer marknadens bästa lösningar för att skapa tillgängliga och funktionella miljöer. I den här tjänsten arbetar du nära projektansvarig och det förekommer en del resor som innefattar ditt ansvarsområde i södra Sverige

Din Profil
Vi tror att du som söker tjänsten har flerårig erfarenhet i en liknande roll – gärna inom projekt-försäljning. Har du ett nätverk inom byggsektorn ser vi det som en merit. Du är van att arbeta processdrivet, målfokuserat och är duktig på att nå avslut med kund. Vi söker dig som är innovativ, utåtriktad och passionerad i ditt uppdrag med ett positivt förhållningssätt. Du är också en mycket driven och lösningsfokuserad person samtidigt som du är en ödmjuk lyssnare. Självgående med struktur och metodiskt förhållningssätt är viktiga egenskaper vi ser att du har. Kvalitetsmedvetenhet med ett genuint miljö- och hållbarhetsintresse är också av stor vikt. Vi ser att du är en ansvarstagande person och trivs med att arbeta i ett högt tempo. För oss är det av största vikt att du är förtrogen med Matting Solutions värderingar och vill göra skillnad i varje möte.
Matting Solutions erbjuder dig ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete där du långsiktigt får växa med ett spännande och innovativt företag!
Låter det intressant för dig?


Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Matting Solutions med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93 alternativt lotta@humanandexecutive.se. Ansökan med CV och personligt brev mailar du till info@humanandexecutive.se. Sista ansökningsdag är den 31 januari 2020, intervjuer görs löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

KONTAKT

Human & Executive

Bäckeskogsgatan 2
504 68 Borås

​​Tel:+46 705 80 98 93

lotta@humanandexecutive.se

  • Linkedin - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln

Namn *

E-post *

Ämne

Meddelande

© 2018 Human & Executive, by Below the Pines