LEDIGA TJÄNSTER

PROJEKTANSVARIG

VILL DU VARA MED PÅ EN INNOVATIONSRESA?

 

Matting AB grundades 1970 och är en av Nordens största leverantörer av mattor för butik, kontor, offentlig miljö och industri. Matting AB erbjuder lösningar för att skapa hälsosamma arbetsplatser och tillgängliga miljöer och att inom dessa områden ligga i framkant och kunna tillföra digitala lösningar. Matting Solutions är en del av Matting AB och jobbar med välkomnande och tillgängliga miljöer samt hälsosamma och säkra arbetsplatser. Matting AB har haft en fantastisk resa hittills och med en tydlig vision och strategi ser de att framtiden blir minst lika spännande! Matting AB har sitt huvudkontor i Alingsås.

Läs mer på www.mattingsolutions.se

 

Brinner du för projekt och vill arbeta i en prestigelös och målinriktad företagskultur som uppmuntrar engagemang och delaktighet? Då är kanske den här tjänsten är rätt för dig!


Arbetsuppgifter och mål
Rollen som Projektansvarig hos Matting Solutions innebär att du ansvarar för inköp och leverans av Matting Solutions olika kundprojekt, inom koncepten Tactile Flooring och Entrance by Matting. Uppdraget innefattar att du driver flera projekt samtidigt, som befinner sig i olika skeden av processen. Som projektansvarig ser du till att kvaliteten i projektet, ekonomin och tidsplanen hålls. Du kommer att ha många kontakter både internt och externt. I din roll kommer du att ansvar för inköp av såväl varor som tjänster.

 
Du ingår i ett säljteam som säljer marknadens bästa lösningar för att skapa tillgängliga och funktionella miljöer. I den här tjänsten arbetar du nära flera projektsäljare och det kan förekomma resor tillsammans med dem.

Din Profil
Vi tror att du som söker tjänsten har flerårig erfarenhet av att arbeta med projekt.
Du är handlingskraftig, drivande, lösningsorienterad och är en mycket god kommunikatör, både i tal och skrift. Du är nyfiken och förstår vikten av ett bra samarbete, du skapar kontakter med interna och externa parter och underhåller dem. Andra förmågor som vi ser att du har är att vara administrativ, strukturerad och analytisk. Kvalitetsmedvetenhet med ett genuint miljö- och hållbarhetsintresse är också av stor vikt. Som person är du lugn och behåller ett realistiskt tänk och har förmågan att se detaljer i stressiga situationer. Du trivs i en roll med stort eget ansvar och har samma entusiasm i stora och små projekt. Som ambassadör för företaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla företagets värden och varumärke.

 

Matting Solutions erbjuder dig ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete där du långsiktigt får växa med ett spännande och innovativt företag!
Låter det intressant för dig?

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Matting Solutions med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93 alternativt lotta@humanandexecutive.se. Ansökan med CV och personligt brev mailar du till info@humanandexecutive.se. Sista ansökningsdag är den 1 december 2019 – intervjuer görs löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

KONTAKT

Human & Executive

Bäckeskogsgatan 2
504 68 Borås

​​Tel:+46 705 80 98 93

lotta@humanandexecutive.se

  • Linkedin - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln

Namn *

E-post *

Ämne

Meddelande

© 2018 Human & Executive, by Below the Pines