LEDIGA TJÄNSTER

Är du redo för nya utmaningar? Nedan presenterar vi lediga tjänster inom chef- och styrelsepositioner. Låt Human & Executive bli din partner som sammanför dig med din nästa karriärutveckling.

HÅLLBARHETSSTRATEG
HÅLLBARHETSSTRATEG
DIGITAL STRATEG
DIGITAL STRATEGSCHEF
INKÖPSCHEF
INKÖPSCHEF
VD
VD
LOGISTIKCHEF
LOGISTIKCHEF
KOMMUNIKATIONSCHEF
KOMMUNIKATIONSCHEF
Visa mer
 

KOMPETENSBANK

TA CHANSEN TILL NYA UTMANINGAR

& KARRIÄRUTVECKLING

Genom att registrera ditt CV och profil så blir du del av den kompetensbank som löpande matchas mot de lediga uppdrag och kvalificerade rekryteringar vi behandlar.

Integritetspolicy

Du är nu ett steg närmre en ny karriärmöjlighet – tack för ditt förtroende och visade intresse. Vi behandlar dina personuppgifter med stor respekt, och är alltid måna om att skydda din integritet. De personuppgifter som samlas in kommer endast vara tillgängliga hos Human & Executive samt för de uppdragsgivare vars tjänster du sökt – för de uppdragsgivare vars tjänst du inte själv sökt men där vi tror du har en passande profil kommer vi alltid be om ditt godkännande innan vi delar dina personuppgifter.

Vi lagrar dina uppgifter så länge det krävs ur rekryteringssyfte men du kan alltid kontakta oss när som helst om du vill att vi ska radera dina uppgifter och profil. Vi gallrar regelbundet ansökningar och sparar inte några längre än fem år.

KONTAKT

Human & Executive

Bäckeskogsgatan 2
504 68 Borås

​​Tel:+46 705 80 98 93

lotta@humanandexecutive.se

  • Linkedin - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln

Namn *

E-post *

Ämne

Meddelande

© 2018 Human & Executive, by Below the Pines