LEDIGA JOBB 

REDOVISNINGSANSVARIG

VILL DU ARBETA MED HELHETSLÖSNING INOM REDOVISNING, HAR DU GOD FÖRSTÅELSE FÖR EKONOMI OCH INTRESSE AV ATT DELTAGA I UTVECKLING AV PROCESSER INOM EKONOMIOMRÅDET?

 

Matting erbjuder olika lösningar för att skapa hälsosamma, aktiva arbetsplatser och klassrum samt tillgängliga miljöer för alla och fokuserar idag på tre olika områden:

Office Wellness erbjuder möbler och inredning, belysning och tillbehör för aktiva och hälsosamma arbetsplatser.

ActiveS erbjuder möbler, tillbehör och koncept för aktiva och hälsosamma klassrum.

Matting Solutions erbjuder välkomnande och tillgängliga miljöer med bland annat taktila ledstråk och entrélösningar. Men också arbetsmattor för offentlig miljö som handel, hotell, industri för säkra och hälsosamma miljöer.

Genom att alltid vara modiga, innovativa, engagerade, stolta och äkta vill vi bidra till en bättre värld.
Läs mer på www.matting.se

 

Arbetsuppgifter och mål
Rollen som redovisningsansvarig hos Matting innebär att du är operativt ansvarig för löpande bokföring, leverantörsbetalningar, skatt- och momsdeklarationer och övrig rapportering. Vidare ingår ansvar för att initiera, leda och utveckla bokslutsarbetet samt delta i budget- och prognosarbete för såväl bokslut som cashflow. Hantering av lön och alla därtill hörande arbetsuppgifter för samtliga medarbetare på bolaget ingår i rollen.

Du kommer att driva och delta i utveckling av processer inom ekonomiområdet för kontinuerlig effektivisering och förbättring av det löpande arbetet. Likaså att arbeta med utformningen av bolagets redovisning för att säkerställa tydlig uppföljning av verksamhetens mål.

I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning (Navision)

  • Leverantörsbetalningar

  • Skatt- & momsdeklarationer

  • Månads- och årsbokslut

  • Cashflow prognos

  • Delta i sammanställning av budget och prognos

  • Lönehantering (Crona lön)

Du ingår i en ekonomiavdelning som består av CFO, redovisningsansvarig och redovisningsassistent.

Din Profil
Vi vill att du har en eftergymnasial utbildning och en gedigen praktisk erfarenhet inom kvalificerad redovisning. Du är van vid att arbeta självständigt med hela bokslutsprocessen och känner dig trygg i dina redovisningskunskaper. Som person är du analytisk, noggrann och strukturerad samt har förmåga att utreda, prioritera och strukturera. Du är driven och utvecklingsinriktad vilket betyder att du ständigt utvecklar ditt och vårt arbete.

Matting erbjuder dig ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete där du långsiktigt får växa med ett spännande och innovativt företag! Låter det intressant för dig?


Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Matting med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93 alternativt lotta@humanandexecutive.se. Ansökan med CV och personligt brev mailar du till info@humanandexecutive.se. Sista ansökningsdag är den 13 september – intervjuer görs löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

KONTAKT

Human & Executive

Bäckeskogsgatan 2
504 68 Borås

​​Tel:+46 705 80 98 93

lotta@humanandexecutive.se

  • Linkedin - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln

Namn *

E-post *

Ämne

Meddelande

© 2018 Human & Executive, by Below the Pines