LEDIGA JOBB 

INKÖPSCHEF

WR Control Sweden AB söker nu en

självständig Inköpschef med intresse för teknik!

WR Controls är specialister på vajer- och kabelsystem samt tillhörande reglage. Idag är vi en koncern med huvudkontor och produktion i västgötska Timmele. Vi har även produktionsanläggningar i Estland (Tallinn), Kina (Shanghai och Chongqing), Mexico (Hidalgo) samt i Italien (Turin). Försäljningskontor finns i Tyskland, England, Frankrike och USA.
Våra produkter används inom fordonsindustrin, skogs- och trädgårdsmaskiner, handikapprodukter, tåg och marina sektorn. Vi omsätter 730 MSEK och har totalt inom koncernen ca 850 anställda. I Timmele är vi ca 100 anställda och omsätter 125 MSEK. Läs mer på www.wrcontrols.eu

Arbetsuppgifter och mål
Rollen som Inköpschef omfattas även att ansvara för logistikprocessen. Du har ett operativt inköpsarbete som innebär att optimera utifrån kvalitet som främsta ledord, tätt följt av lönsamhet och inom tidsramar. Du ansvarar för inköp, planering, samt optimering av lagernivåer och orderflöden, där största vikt ligger i att förse produktionen med material. Funktionen är i ett spännande skede som innefattar utveckling av processflöden internt såväl som externt.
Som inköpschef ansvarar du för att fortsätta utveckla strukturen för inköpsarbete och säkerställa bästa leveranssäkerhet, kvalitet och pris som stödjer möjligheterna till tillväxt.
Fabriken i Timmele har ett nära samarbete med enheten i Estland. I din roll ingår inköp även för denna anläggning. Du har ett personalansvar för fyra medarbetare, ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Tjänsten är placerad i Timmele.
 

Din Profil
Du har flerårig erfarenhet från att jobba med verksamhetsnära och strategiskt inköp och logistik, har du en högskoleutbildning inom industriell ekonomi eller motsvarande ser vi det som en merit. Du har tidigare erfarenhet från bilindustrin, LEAN-arbete samt förstår komplexiteten att balansera inköp med planering och logistik. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, har du kunskaper i tyska är det en merit.

Som person är du strukturerad, strategisk och ansvarstagande. Med en flexibilitet och anpassningsförmåga har du lätt för att skapa egen struktur för ditt jobb. Du är analytisk, resultatorienterad och har lätt för att prioritera värdeskapande utvecklingsmöjligheter. Du är nyfiken och skapar förtroendefulla relationer med leverantörer och medarbetare.

WR Controls erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där du får möjlighet att vara med och påverka företagets utveckling! Låter det intressant för dig?

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar WR Controls med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93 alternativt lotta@humanandexecutive.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se senast den 5/2. Intervjuer kommer att göras löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

KONTAKT

Human & Executive

Bäckeskogsgatan 2
504 68 Borås

​​Tel:+46 705 80 98 93

lotta@humanandexecutive.se

  • Linkedin - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln

Namn *

E-post *

Ämne

Meddelande

© 2018 Human & Executive, by Below the Pines