LEDIGA TJÄNSTER

FÖRSÄLJNINGSCHEF

HJÄLTEVADSHUS BEHÖVER FÖRSTÄRKNING AV EN DRIVEN 

FÖRSÄLJNINGSCHEF!

Hjältevadshus är husleverantören med höga ambitioner. Bolaget är inne i en spännande förändringsresa och söker dig som vill vara med på tåget. Vi behöver nu förstärka vårt team med en driven försäljningschef. Var med och lägg grunden för någonting stort!

Arbetsuppgifter och mål
Vi söker nu en driven försäljningschef som vill samordna, hantera och utveckla försäljningsavdelningen och försäljningen på Hjältevadshus. Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt tillsammans med säljarna för att utveckla nya kundrelationer inom befintliga produktsegment. Du är ansvarig för de 20-tal agenter som arbetar i hela Sverige. I det ansvaret ingår att skapa framtida mål, säkerställa utveckling och ständiga förbättringar. Måluppföljning och utvärdering i enlighet med företagets policy avseende etik, moral, miljö och kvalitetsledning är självklart för dig. Tjänsten är placerad i Hjältevad och rapporterar till bolagets VD.

Din Profil
Vi söker dig som är social, utåtriktad och passionerad i ditt uppdrag. Du är strukturerad och har ett resultatfokus. Vidare är du marknadsorienterad och har ett intresse för komplexa försäljningstjänster. Din samarbetsförmåga utmärker dig genom att du driver, stöttar och inspirerar andra.

Andra egenskaper vi värdesätter är:

 • Analytiskt tankesätt

 • Förmåga till flexibilitet i att se lösningar och möjligheter

 • Självgående

 • God ekonomisk förståelse

 • Kundfokuserad

Vi ser också att du har:

 • Gedigen erfarenhet av att vara ledare, även på distans

 • Lång försäljningserfarenhet

 • Vana av att utveckla strategier och affärsplaner
   

Vad kan Hjältevadshus erbjuda dig?

På Hjältevadshus råder en öppen kultur och klimat med korta beslutsvägar. Vi har en positiv och öppen stämning med stor frihet under ansvar. Hjältevadshus erbjuder dig ett stimulerande, omväxlande och utmanande arbete med att bygga framtidens hus med modernt IT-stöd och teknik. För rätt person erbjuder vi stora utvecklingsmöjligheter med bra avtalsvillkor.

Låter det som något för dig?
 

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar Hjältevadshus med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93 alternativt lotta@humanandexecutive.se. Ansökan med CV och personligt brev mailar du till info@humanandexecutive.se. Sista ansökningsdag är den 18 april 2019 – intervjuer görs löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Hjältevadshus har byggt nyckelfärdiga kvalitetshus i Småland sedan 1947. Alla våra hus byggs inomhus i en torr och säker miljö. Varje arbetsmoment synas för att kontrollera att hantverket håller hög kvalitet från början till slut. När huset är färdigt levereras det till din tomt och görs fuktsäkert på bara några timmar.


Leveranstiden är kort, priset är fast och du betalar inte förrän huset är färdigt. Dessutom är husen klimatsmarta och bland de mest felfria i branschen vid överlämnandet. Det är en anledning till att Hjältevadshus är den hustillverkare som ökar mest i branschen, med en tredubbling av marknadsandelen 2013 och 2015 enligt Byggfakta.
Hjältevadshus ägs av IT-koncernen Pulsen sedan 2012. Det ger våra kunder en unik trygghet hela vägen från beställning till inflyttning. www.hjaltevadshus.se

KONTAKT

Human & Executive

Bäckeskogsgatan 2
504 68 Borås

​​Tel:+46 705 80 98 93

lotta@humanandexecutive.se

 • Linkedin - svarta cirkeln
 • Facebook - svarta cirkeln

Namn *

E-post *

Ämne

Meddelande

© 2018 Human & Executive, by Below the Pines