LEDIGA TJÄNSTER

FASTIGHETSUTVECKLINGSCHEF

VILL DU VARA MED OCH BYGGA FRAMTIDENS BORÅS?

 

Vi är samhällsbyggare som tillsammans strävar efter att skapa hållbara stadsdelar, där människor trivs, känner sig hemma och vill bo länge. Hos oss är livet mellan husen lika viktiga som livet i husen. Tillsammans är vi proffsiga, utvecklande, kundorienterade och ansvarsfulla.  AB Bostäder är ett allmännyttigt bolag som ägs av Borås Stad. Företagets uppgift är att erbjuda boråsarna ett rikt och varierat utbud av bra lägenheter i alla stadsdelar.

Nu söker de dig som vill vara med och bygga framtidens Borås. www.bostader.boras.se

 

Arbetsuppgifter och mål

Som Fastighetsutvecklingschef hos AB Bostäder har du huvudansvaret för avdelningen Fastighetsutveckling där du ansvarar för två chefer som har ansvaret för ca 12 st medarbetare vilka arbetar med byggprojekt, skador och eftermarknad, samt miljö och teknik. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att leda cheferna som planerar verksamheten mot uppsatta övergripande-, avdelnings- och övriga mål i bolaget inom nyproduktion, ombyggnader och renoveringsprojekt. Vidare kommer du säkerställa att de samhällsbyggnadsprojekten på ca 650 stycken nya bostäder fram till 2025 verkställs. 

Rollen innefattar bland annat:

  • Samhällsbyggnad och utveckling av Borås Stad

  • Driva utveckling och förbättring av processer, rutiner och arbetsflöden.

  • Ansvara för bolagets fastighetutvecklingsavdelning innehållande; investeringar, byggprojekt, skador och eftermarknad, miljö, teknik och viss lokaluthyrning.

  • Personalansvar för 2 chefer

  • Att driva utveckling och förbättring av processer, rutiner och arbetsflöden.

  • Budget- och resultatansvar.

Du ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

 

Din Profil

Du har en byggingenjörsutbildning, gärna med inriktning mot fastighetsekonomi, förvaltning och samhällsbyggnad. Du är trygg i din ledarroll och trivs med att coacha och utveckla personalen. Som person är du driven, engagerad och målmedveten. Du är van att planera, prioritera och ta ansvar för ditt och andras arbete. Du tänker strategiskt och har lätt för att bygga relationer både internt och externt.

 

Som Fastighetsutvecklingschef erbjuder AB Bostäder dig en nyckelroll där du får delta och bidra i deras utvecklingsresa, allmännyttiga uppdrag och inte minst deras roll som samhällsbyggare. Tycker du det låter intressant?

 

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar AB Bostäder med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde på tel +46 705 80 98 93 alternativt lotta@humanandexecutive.se. Ansökan med CV och personligt brev mailar du till info@humanandexecutive.se. Sista ansökningsdag är den 17 november 2019, intervjuer kommer att göras löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

KONTAKT

Human & Executive

Bäckeskogsgatan 2
504 68 Borås

​​Tel:+46 705 80 98 93

lotta@humanandexecutive.se

  • Linkedin - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln

Namn *

E-post *

Ämne

Meddelande

© 2018 Human & Executive, by Below the Pines