LEDIGA TJÄNSTER

EKONOMIASSISTENT

SJÄLVSTÄNDIG, STRUKTURERAD & MED INTRESSE FÖR EKONOMISKA FLÖDEN

Borås Hydraulik & Handel AB tillverkar och säljer komponenter till lastbilspåbyggnader och utför även kompletta påbyggnader. Våra produkter och vårt sätt att tänka är unikt i branschen, vi tänker annorlunda och har en stor innovationshöjd. BHH:s fokus i dag att skapa de bästa förutsättningarna för att ge lastbilschauffören trygga, lättarbetade och integrerade lösningar till lastbilen.
Med kontor och tillverkning i Viared väster om Borås, tillverkar BHH såväl standardiserade lösningar som speciallösningar där de driver projekt tillsammans med kund från ritning och konstruktion till tillverkning och produkt.

BHH Group har vuxit mycket de senaste åren, både organiskt och genom förvärv och deras förhoppning är att de kan fortsätta växa och söker nu en ekonomiassistent att stötta ekonomichef. BHH är ett expansivt bolag vilket innebär att det kommer finnas potential att växa i bolaget. De är ett starkt team som stöttar och utmanar varandra varje dag i en prestigelös miljö. De är starka tillsammans och tror att bolag växer genom att människor växer, Vill du vara med och växa med dem?

 

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent kommer du självständigt att ansvara för leverantörsreskontran inkl. avstämning:

  • Ankomstregistrering, kontering och bokföring av leverantörsfakturor och arbeta för att säkerställa en hög kvalité på bokföringen

  • Kundreskontra - fakturering och avbokning av inkommande betalningar

  • Vara behjälplig vid månads-och årsbokslut

  • Assistera vid lönehantering av tjänstemän- och kollektivanställda

  • Tillsammans med ekonomichef utveckla rutiner för den löpande redovisningen

 

Profil

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt en KY-utbildning med inriktning mot ekonomi eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har också ett par års erfarenhet av ekonomirelaterade uppgifter, viktigt är att du har en bra förståelse och stort intresse för det ekonomiska flödet.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har goda kunskaper i Officepaketet.

Som person är du jordnära, gillar strukturtur, är noggrann, tycker om att utvecklas i ditt arbete och tar fullt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har förmågan att arbeta självständigt och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsrelaterade situationer och trivs med många kontaktytor i en dynamisk miljö. I övrigt är du kvalitetsmedveten, lyhörd för synpunkter och engagerad i ditt arbete på alla plan. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

 

Ansökan

Ansök med CV och personligt brev till info@humanandexecutive.se. Sista ansökningsdag är den 30 november - intervjuer görs löpande. Kontakta gärna Lotta Preijde på 0705-809893 alternativ lotta@humanandexecutive.se om du har frågor.

KONTAKT

Human & Executive

Bäckeskogsgatan 2
504 68 Borås

​​Tel:+46 705 80 98 93

lotta@humanandexecutive.se

  • Linkedin - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln

Namn *

E-post *

Ämne

Meddelande

© 2018 Human & Executive, by Below the Pines