LEDIGA JOBB 

DESTINATIONSANSVARIG

Vill du arbeta med och utveckla Borås Camping

i en nyckelfunktion?

Borås Camping är en av Sveriges största citycampingar med sina 386 platser varav 303 är försedda med el. Campingplatsen erbjuder förutom campingtomter också 52 stugor och vandrarhem. På campingplatsen kan du hyra kanoter och trampbåtar, spela minigolf och fiska i Viskan som flyter genom området. Fina bad och vandringsleder finns alldeles intill och i närheten även Borås Djurpark, Alidebergsbadet, Borås Simarena, Borås Arena, Knalleland och centrum. Bolaget består idag av två verksamhetsgrenar, Borås Djurpark och Borås Camping, med tillsammans 59 tillsvidareanställda. Bolaget ingår i koncernen Borås Stadshus AB. Läs mer på www.borascamping.se

Arbetsuppgifter och mål
Rollen som destinationsansvarig innebär att du i samråd med avdelningschef ansvarar för den dagliga driften på campingen med arbetsledning som innefattar rekrytering, anställning av säsongs-, feriepersonal och schemaläggning. Du är den som har kontakten med turistorganisationer, eventbolag, Borås Kommun och övriga bokningar med företag.
Du kommer även att ha en roll i försäljningen med uppsökande av företag/organisationer och föreningar när det gäller bokningar av boende.
Löpande administration, kundreskontra, bokföringsunderlag, och avtal med olika bokningsbolag ingår också i tjänsten.
Vi ser dig som en idérik genomförare som inte är rädd att kavla upp ärmarna när det behövs och tycker om att leverera bra resultat och har ett tydligt målfokus.

Din Profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har erfarenhet från logibranschen i en ledande befattning med personalansvar. Vi ser gärna att du har en gymnasial ekonomiutbildning alternativt inom turism, handel och service eller motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från campingbranschen.
Du är van vid att arbeta självständigt, kommunicerar väl i såväl tal som skrift på svenska och engelska. Du har goda allmänna IT-kunskaper med vana att använda olika system.
Som person har du ett strukturerat arbetssätt, är van att ta beslut och har också förmågan att lyssna in andra. Värdskap och nöjda gäster är viktigt för dig
När du ställs inför problem, så kommer du med förslag till lösningar och du har ett inspirerande och coachande ledarskap.

Vi erbjuder dig en bred tjänst med mycket ansvar där du får möjlighet att växa samtidigt som du har riktigt roligt. Låter det intressant för dig?

Ansökan och kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46-705 80 98 93 alternativt lotta@humanandexecutive.se. Ansökan med CV och personligt brev mailar du till jobb@borasdjurpark.se. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.
Tjänsten är inledningsvis en 80% tjänst som ökar till 100% under säsong.

Varmt välkommen med din ansökan!

KONTAKT

Human & Executive

Bäckeskogsgatan 2
504 68 Borås

​​Tel:+46 705 80 98 93

lotta@humanandexecutive.se

  • Linkedin - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln

Namn *

E-post *

Ämne

Meddelande

© 2018 Human & Executive, by Below the Pines