LEDIGA TJÄNSTER

ARBETSPLATSHANDLÄGGARE/

 

EKONOMI

ÄR DU EN ANSVARSKÄNNANDE OCH KOMMUNIKATIV PERSON?

 

 

IF Metall verkar inom stora delar av den svenska industrin, bland annat inom plast-, läkemedels-, byggnadsämnes-, stål-, kemi- och verkstadsindustrin och är en medlemsstyrd organisation.

Nästan 30 000 av medlemmarna är dessutom förtroendevalda, fackligt aktiva, på arbetsplatserna och består av 35 avdelningar. En avdelning begränsas geografiskt av en eller flera kommuner och finns för att lokalt ge stöd till den fackliga verksamheten. IF Metall i Göteborg organiserar ca 20 000 medlemmar inom Göteborg, Mölndal, Partille, Härryda och Öckerö och idag arbetar det 24 personer på kontoret.  

Vi arbetar för medlemmarnas intressen och för ett demokratiskt och jämställt samhälle. IF Metalls ledord är jämlikhet, solidaritet och frihet! Hos oss har alla samma värde – oavsett ålder, kön, ursprung eller sexuell läggning.
Arbetsplatsen är på Olof Palmes Plats 3, Järntorget i Göteborg. Läs mer på www.ifmetall.se

Är du en ansvarskännande och kommunikativ person med god samarbetsförmåga? Har du erfarenhet av administrativt arbete? Då kan du vara den vi söker!  

 

Arbetsuppgifter och mål
Rollen som arbetsplatshandläggare varierar mellan att arbeta självständigt med förbundets medlemsregister, och att ge god service till medlemmar och förtroendevalda. Det innebär att hantera in- utträden, avgiftshantering och uppdatera/vårda medlemsregistret i kontakt med medlemmar och deras frågeställningar kring medlemskapet. Tjänsten innebär dessutom vissa ekonomiuppgifter, såsom att hantera reseräkningar och fakturering. Du har även kontakt med andra fackförbund, arbetsgivare samt myndigheter där du agerar som organisationens ansikte utåt.

Din Profil
Vi tror att du som söker tjänsten har erfarenhet av att arbeta i en liknande roll med goda kunskaper i Microsoft Office. Vi ser också att du har erfarenhet av löpande ekonomiarbete då detta är en del i rollen. Du har goda kunskaper i svenska och engelska – både i tal och skrift och vi ser det som en merit om du behärskar ytterligare språk.
Du har en god samarbetsförmåga, är strukturerad och har ett stort serviceintresse. Engagemang, lösningsorienterad och en mycket god kommunikatör, både i tal och skrift är viktiga egenskaper för att trivas i rollen. Du har en öppen personlighet men förstår vikten av integritet. Som person är du även lyhörd och har en egen drivkraft och van att ta ett eget ansvar.

Vi ser det som viktigt att du delar arbetarrörelsens värderingar!
Låter det intressant för dig?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Tillträde enligt överenskommelse samt löne- och anställningsvillkor enligt kollektivavtal mellan AFO och Handelsanställdas förbund.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar IF Metall Göteborg med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93 alternativt lotta@humanandexecutive.se. Ansökan med CV och personligt brev mailar du till info@humanandexecutive.se. Sista ansökningsdag är den 5/1 2020 – intervjuer görs löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

KONTAKT

Human & Executive

Bäckeskogsgatan 2
504 68 Borås

​​Tel:+46 705 80 98 93

lotta@humanandexecutive.se

  • Linkedin - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln

Namn *

E-post *

Ämne

Meddelande

© 2018 Human & Executive, by Below the Pines