Skip to content
Produktionsledare till HydraSpecma Tranemo

Lediga Jobb

Produktionsledare till HydraSpecma Tranemo

HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. Vi är marknadsledande inom vårt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. Fabriken i Tranemo är fokuserad på tillverkning av rörsystem. Vi medverkar i hela framtagningsprocessen från prototyp och förserie till serieproduktion och distribution. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & Co och totalt är vi mer än 1200 medarbetare. Läs mer på www.hydraspecma.com

Är du en coachande och engagerad ledare som drivs av att arbeta med förbättringar och vill vara med och utveckla produktionen på HydraSpecma?

 

Arbetsuppgifter och mål
I rollen som Produktionsledare på HydraSpecma kommer du ansvara för den dagliga styrningen av produktionen enligt uppsatta mål. Du kommer att coacha, driva och motivera ditt team på 35 personer för att säkerställa att kundens förväntningar på säkerhet, kvalitet och leveranssäkerhet efterlevs. I rollen ingår att driva förbättrings- och kvalitetsarbetet i produktion, hantering av interna avvikelser och reklamationer samt aktivt arbeta för en bra arbetsmiljö och ett positivt arbetsklimat. Du kommer ha ett ledaransvar som innefattar rekrytering av ny personal, medarbetarsamtal, lönesättning, bemanningsplanering, kompetensutveckling samt introduktion av nyanställda. Tjänsten är förlagd till tvåskift och du kommer vara ansvarig produktionsledare för ditt skift. Du rapporterar direkt till Produktionschef

 

Din Profil
Vi söker dig som har arbetat inom tillverkande industri sedan tidigare och har erfarenhet utav att leda, coacha och utveckla ett team. Har du erfarenhet av fordonsindustrin är det meriterande. Du har ett stort tekniskt intresse och trivs med att arbetat utifrån uppsatta mål, har du erfarenhet av 5S, ISO 9001 och ISO 14001 är det meriterande.

Som person är du prestigelös, engagerad och strukturerad. Du trivs i en roll där du motiverar och inspirerar ditt team och har en förmåga att se utvecklingspotential inom ditt ansvarsområde. Du har ett starkt resultatdriv och trivs i en varierande och utvecklande roll.  Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt tel +46 722 35 11 29, jennifer.djureholt@humanandexecutive.se Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan senast den 22 september 2021.