Skip to content
Legitimerad psykolog/psykoterapeut med KBT-kompetens till Borås Psykoterapiinstitut.

Lediga Jobb

Legitimerad psykolog/psykoterapeut med KBT-kompetens till Borås Psykoterapiinstitut.

BPI har funnit i över 30 år och är en privat klinik som tar emot patienter med önskan om terapi, handledning eller parsamtal men också en stor del patienter på remiss från vårdcentraler, försäkringsbolag och företag som vi har avtal med.

Vi är i dag 7 psykologer/psykoterapeuter som jobbar självständigt och planerar och leder arbetet i samklang med verksamhetens behov.  Vi har alla lång erfarenhet och vår miljö är vänlig, respektfull och trygg. Vi sätter högt värde på gott bemötande mot våra ”kunder” och mot varandra. Vi går regelbundet i handledning tillsammans. Vår personligt inredda mottagning ligger mitt i centrala Borås.
Läs mer: https://www.boraspsykoterapiinstitut.se

 

Vill du bli en del i vårt dynamiska, personliga och välfungerande team?

 

Vi söker nu efter ytterligare en trygg psykolog/psykoterapeut till Borås Psykoterapiinstitut.

Du kommer bli del i ett litet och positivt team där vi stöttar och hjälper varandra och gemensamt ansvar för vår verksamhet.

Du ska vara legitimerad psykolog/psykoterapeut med några års erfarenhet. Vi söker dig med KBT kompetens då det ofta efterfrågas av våra uppdragsgivare. En annan erfarenhet vi efterfrågar är vanan av att genomföra korttidsterapier. Du har en god och väl utvecklad social förmåga.


Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Kyllergård tel +46 702-21 05 90, petra@boraspsykoterapiinstitut.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se.

Varmt välkommen med din ansökan – senast 10/10 – 2021!