Skip to content
Kvalitetschef till Elmo Sweden i Svenljunga

Lediga Jobb

Kvalitetschef till Elmo Sweden i Svenljunga

Enligt många är läder det mest mångsidiga av alla tillgängliga naturmaterial. Sedan grundandet av Elmo 1931 har företaget vuxit till att bli en ledande tillverkare av exklusivt läder till möbel- och fordonsindustrin. Sedan slutet av 80-talet har vi drivit garvningsindustrin mot vattenbaserade beläggningar, banat väg för vattenrening i vårt toppmoderna biologiska vattenreningsverk och underlättat för lokala bönder med högeffektiva gödningsmedel som framställts av biprodukter. Vi utvecklar, producerar, marknadsför och säljer Elmo på cirka 40 marknader över hela världen, med över 95 % av vår försäljning utanför Sverige. Elmos huvudkontor ligger i Svenljunga med produktion, produktutveckling och försäljning. Försäljningskontor finns också i Highpoint, NC, USA och i Hong Kong. Läs mer på elmoleather.com

 

Vill du arbeta med exklusiva läderprodukter, har ett stort intresse för utveckling och vill vara ansvarig för kvalitetsarbetet på Elmo Leather?

Arbetsuppgifter och mål
Som Kvalitetschef på Elmo Sweden kommer du att ansvara för att leda och utveckla kvalitetsarbetet i produktion samt driva ständiga förbättringar inom hela företaget. Du ansvarar för arbetet med nya certifieringar, implementering av strategier inom kvalitet samt internrevisioner. I rollen ingår att underhålla och utveckla kvalitets- och arbetsmiljösystemet (ISO 9001 och ISO 45001), leda arbetet med processkartläggning samt ha kontakt med externa revisorer. Arbete enligt kvalitativa analysmetoder; APQP, PPAP, FMEA 8D och IATF 16949 ingår i det dagliga arbetet. Du kommer att samarbeta med ledningen både i Sverige och i Italien. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till Kvalitetschef i Italien.

Din Profil
Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av Automotive och/eller textil- och läderindustrin är det meriterande. Du har ett stort intresse för produktion och för att driva och utveckla processer. Sedan tidigare har du erfarenhet av produktionsledning och har god kännedom inom ISO samt kvalitetsäkringsverktyg. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift, tyska är meriterande.

Som person är du pedagogisk, målinriktad och strukturerad. Är duktig på att kommunicera, känner dig trygg i att ta beslut och har en förmåga att självständigt driva arbetet framåt. Du har en rak och tydlig approach och har lätt för att bygga relationer med dina medarbetare för att utveckla kvalitetsarbetet tillsammans. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt, tel +46 722 35 11 29 alternativt jennifer@humanandexecutive.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan senast den 3 oktober 2021